FAQ

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Onze chef-kok heeft voor elk gerecht een recept waar hij al meerdere jaren mee heeft geëxperimenteerd om de beste smaak te kunnen maken.

Ja. Absoluut. Geen twijfel mogelijk.

Alle kip, lams- en rundvlees bij faffie is halal.*

*met uitzondering op de vleesworst (kip) en lempert (kip)

Ja. Het makkelijkste is even te bellen en een afspraak te maken om je wensen te bespreken. Naar aanleiding van dit gesprek zullen wij een eenmalige persoonlijke offerte maken.

Dit verschilt vaak per situatie, maar in de meeste gevallen is het geen probleem om bepaalde ingrediënten weg te laten en te vervangen voor andere.

Onze gele sambal is een mix van adjuma en madame jeanette.

Onze rode sambal is gemaakt van kippenlever en ui.

Dat is mogelijk. Neem even contact op via ons telefoonnummer of vertel het ons gewoon aan de kassa.

Terug naar de voorpagina?